En ekte kjøkkenplaprerblogg

tirsdag 29. juni 2010

Mjaud i Asia II

Første dag på stranda for Mjaud og Seline med S. Før reisen har de trålet butikker med BAB - ( big and beautiful) avdeling.

Man kan se flott ut også i bikini størrelse XXXL.

-    Nå er vi i gang, Seline. Er det ikke flott at denne stranda ligger så nært leiligheten vår? Perfekt gangavstand. Au som det svir i ansiktet. Den morgenshaven var kanskje ikke så lur, men man må ta seg ut for å tiltrekke seg menn.

-    Hjertet mitt dunker av spenning, Mjaud. Jeg har en god magefølelse for dagen i dag.

Nede ved stranda blir de tatt i mot med åpne armer.

-Hello,ladies! Do you want sønnbed? Ømblella? Masassje?

Tre eldre, smilende damer tar i mot dem og de blir geleidet til hver sin solseng. Mali, Malia og Morning smiler om kapp med sola.

Pedikyl,manikyl,drinks…evelything.

strand venninne (2)

-    Disse damene liker jeg, Seline. La oss legge oss her og nyte utsikten. Rett borti der sitter en mager mann og titter på oss.

Først til mølla!

-    Hoi! Kor e dåkker i fra?

Den solbrune ler mot dem.

-    Han er til forveksling like naboen min som døde for 15 år siden, Mjaud. Får man kjøpt brukte gebiss? Han har akkurat samme smilet som naboen.

-    Dåkker e ny her ser æ. En del av den store, kvite flokken fra Nordnorge ? Sjøl e æ nu fra Narvik, et veikryss i nord. Kommer hit når de e som kaldast der nord. Blir heilt kvitt diabetesen min. Treng ikke sprøyte her. Fresk som en fesk, bortsett fra kolsen da.

Han tar et godt drag av sigaretten sin før han slenger seg ned på solsenga ved siden av Mjaud. Hun holder magen inn så godt hun kan, mens Seline hurtig snur seg over på magen. Her handler det om å vise seg fra sin beste side. Mjaud er litt usikker på hva som er den beste av de fire sidene sine.

-    Har dåkker vært her lenge? Nei, det ser æ nu på koløren førresten. Pass nu på!  Sola e lumsk her. Ka slags planer har damene fremover?

Narvikværingen spør og svarer sjøl, så de to får bare inn et lite ”å” og et ”vet ikke” innimellom.

-    Førr dåkker eldre damer e det vel ikke så mye å gjøre i Pattaya. Der e det asiatisk lammekøtt som e populært, vesst dåkker skjønne. Gamlingan kose sæ. Dåkker veit, dem får han ikke opp. Den der pulinga dem snakke om de e nu bære skryt. Allikevel e det nu flott at dem har ei søt, ung berta som handle å vaske førr dem.

Mjaud prøver å få inn et spørsmål om bestefedrene de så i går, men egentlig vet hun svaret. Det var ikke barnebarna de leide på.

-    Æ e nu ferdig med sånne damegreier. Det blei jo fan så dyrt når dem kom dræganes med heile familien sin. Så sku dem gifte sæ å bli me tell Norge!! Herregud! Ka trur dåkker kjærringa mi hadde sagt tell det? Nu sett æ mæst på Den blå lagune å kike.

-    Nei Mjaud. Nå går vi og tar oss en matbit på den søte restauranten der borte. Du får ha lykke til med kikkinga di herr?

-    Ja de va Bjarne her. Vi snakkes!

Seline blunker lurt til Mjaud. Sammen rusler de bort fra typen fra Narvik og setter seg i hver sin stol i skyggen. Snart har de hver sin kalde Singha i handa.

-    Det var ikke akkurat mannen med stor M det der, Seline.

-    Nei det har du rett i. Han var mere mannen med stor K.

-    Fy da Seline, det vet du vel ikke.

-    Jo det vet vi begge to. Han var fryktelig stor i kjeften.

Den magefølelsen min var ikke mye å skryte av, foreløpig.

4 kommentarer:

Sirenia sa...

Hei og grattis med egen flott blogg!
Jeg tror at det er veldig lurt å ha sitt eget lille sted.
Nå har jeg lagt deg på følger sammen med Jan i går.
Sirenia

Sny sa...

Stilig.For min egen del er det mest for å leke meg litt og få plukket Mjaud vekk fra det andre virrvarret.
Kos at du stakk innom;-)

Herding Cats sa...

Fin og rød blogg, Sny. Ønsker Mjaud lykke til på sine eventyr :)

Sny sa...

Takk Elisabeth;-)

Tilpasset søk