En ekte kjøkkenplaprerblogg

tirsdag 29. juni 2010

Visualisering

Mjaud Over – Evne har denne uka lært et nytt ord: VISUALISERING. Som den gode journalist hun er plukker hun stadig opp noe som kan være til nytte i jobben.
Det beste eksempelet på det nye ordet fikk hun i går mens hun satt og så på OL. Den glade gullvinner, Tora Berger, fortalte at årsaken til gullet egentlig lå i at hun hadde en fryktet og  farlig slagbjørn i hælene.  Tora hadde brukt visualiseringsteknikken for å gå så raskt på ski.
Etter intervjuet ble Mjaud sittende meget tankefull foran fjernsynsapparatet sitt.
Hun var allerede i gang med sin egen visualisering. For å oppnå bedre resultater i jobben ville hun straks gå i gang.
Hun satte seg foran Pc-en sin, lukket øynene og så for seg at tastaturet ble fylt med pissmaur. Det sved i fingrene og Mjaud skrev så fort som hun aldri hadde gjort før. I løpet av få minutter hadde hun skrevet en hel side. Maurene var nå så mange at de krøp oppover hendene hennes og begynte sin vandring (og pissing) under blondeblusen. Mjaud bet tennene sammen og fortsatte skrivingen på innlegget sitt. Til sist ble maurene så nærgående at hun måtte stå og hoppe mens hun skrev. Ord og setninger ble usammenhengende og da pissmaurene var på tur ned mot bukselinningen, gav Mjaud opp.
Dette var ingen god idé. Maur var innmari dumt å visualisere. Hadde de enda bare holdt seg til fingrene og ikke pissa så mye, tenkte Mjaud mens hun leste gjennom den helt uforståelige artikkelen sin.
I morgen skal jeg prøve med bier i stedet. De er mye enklere å holde styr på.

1 kommentar:

Anonym sa...

veldig forståelig egentlig. Maur har jo en absurd evne til å gå og krype over alt.

Tilpasset søk