En ekte kjøkkenplaprerblogg

tirsdag 29. juni 2010

Mjaud i Asia

Som den verdensvante kvinne Mjaud er, liker hun å reise. Denne gangen har hun sammen med sin venninne Seline med S, vært på et treukers opphold i Asia. -    Tenk så heldige vi er som har fått låne en leilighet så nært Pattaya, Seline. Jeg har hørt at det skal være et passende sted for to single damer.
-    Ja, det skal være massevis av single menn her også,Mjaud. Jeg er sikker på at vi kommer til å treffe mange spennende typer på stranda. Det er sannelig godt at vi har fått denne unike sjansen. For alt vi vet kan mannen med stor M være rundt neste sving.
-    Åh Seline, shoppingen her i Thailand skal også være innbringende. De har flere store kjøpesentre både i Pattaya og i Bangkok. Og strendene er ideelle for oss to, langgrunne og fredelige.
-    Skal vi ikke bare kaste oss ut i det?
-    Der er en lastebildrosje. Vi ber han om å kjøre oss til gågata i Pattaya.
-    Can you please drive us to the walkingstreet! How much?
-    For you madam, only 500 baht. Velly cheap!
Du verden for en trivelig mann. Ikke rart at de kaller landet for ”Smilets land”. Tenkt at han gir meg og Seline spesialpris enda vi ikke kjenner ham i det hele tatt. Dette skal bli spennende. Humpete vei forresten. Her  får  jeg holde meg godt fast. Pattaya, her kommer vi.
-    Walkingstlit, Madam.
-    Er vi der allerede? Stilig! Do you have changes?
-    No hæb!
-    Ja ja Seline, vi får gi ham 1000 baht da. Dessuten var han jo grei som kjørte oss hit så billig.
-    Her kommer to damer med svart belte i shopping. Jeg elsker gågater, Mjaud!
Sannelig var det folksomt i gågata. Vi får gå litt lengre innover for her er det forferdelig høy musikk og lettkledde thaidamer som vinker og roper. Blinkende lys og mange barer, forferdelig mange barer fylt med folk. Eldre menn for det meste og en del veldig unge piker.
-    Det ser ut som flere bestefedre har tenkt samme tanken, Seline. De har tatt med barnebarna sine på ferie. Så flott at de leier dem og passer på. Brus har de også gitt dem. Er det ikke leggetid for de yngste snart, tro? Der er det en bestefar som leier på sønnesønnen sin også. Se den søte turnjenta som svinger seg rundt en stang. Du verden så sterk og myk hun er. Spagaten mens hun er opp ned i stanga. Forresten synes jeg moren hennes  kunne ha spandert på henne en større truse.
-    Mjaud! Jeg blir ør av alt dette bråket. Skal vi gå inn her. Det står massasje og spa på vinduet. Fish Spa? Tar fiskene i Thailand også spa? Dette må vi se.
-    Hello, madam! Do you want massasje? Velly guud, velly cheap!
-    Dette gjør vi Seline. Avslappende etter alt bråket. Mmmmm, deilig å bløte de hovne føttene i det lille bassenget her. Ikke sant?
-    Supert Mjaud, bortsett fra alle de småfiskene rundt beina. Er det helt vanlig å vaske føttene i et akvarium? Det kiler, iiiiiiiiiiak!
-    Madam. The fishes cleans your feet and aftel this velly guud pedikyl.Yes?
-    Dette var faktisk ingen dum ide. Etterpå skal det bli godt med en matbit, ikke sant Mjaud?
-    Helt enig, men jeg nekter å spise fisk.

159321-eaten-alive-by-fish---fish-spa-singapore-not-my-foot-btw-singapore-singapore

Slitsomt, men artig å være i Pattaya. Det blir en lastebildrosje hjem til leiligheten etterpå. Vi må nok dra et annet sted for å shoppe. Heldigvis skal vi til Bangkok i overmorgen. Nå er det ”hjem” for å hvile. I morgen kaller strandlivet. Ingen single menn kan føle seg trygge når Seline og jeg er på jakt!

Ingen kommentarer:

Tilpasset søk