En ekte kjøkkenplaprerblogg

tirsdag 29. juni 2010

Menn som slår deg av

Som frilansejournalist får Mjaud Over-Evne en del ekstra interessante forespørsler.De siste ukene har hun jobbet med en undersøkelse om hva kvinner ikke tenner på hos menn. 217 kvinner har besvart forespørselen hennes og med bakgrunn i disse svarene har Mjaud laget en oppsummering som hun har kalt:
Mannen som slår deg av
Hun har gått dypt inn i materien og ved selvsyn og selvlukt funnet ut at mye av det kvinnene beskriver, virkelig stemmer. Det vanskelige er å gradere disse tingene siden det meste hun har fått vite egentlig kan samles i en felles benevnelse:
YAK YAK
Menn med turnoff – effekt har:
Løstenner
Hår ut av nesen
Hentesveis
Store metallbriller
Løk eller øl -ånde
Tynne bein
Glaner på yngre damer
Drar på langtidsferie til asiatiske land
Lukter svette eller pommes frites
Lukter lanosåpe
Har parykk eller tupé
Går i for trang kjeledress
Fomler( i senga)
Mangler humor
Har hår i nakken og på ryggen
Snorker med vilje
Uhemmet raping eller prumping
Sure sokker
Svette nylonskjorter
Bilder av nakne damer på kontoret
Surfer etter porno
Kjøper doruller på lagersalg
Danser i utakt
Elsker svenske danseband
Etter lang og nitidig jobbing har Mjaud plukket ut 25 turn-offs. Samtidig kreves det at hun utaler seg på bakgrunn av egne erfaringer. Hun har derfor flørtet litt med Per Olsen i første og i kveld har han bedt henne på middag hjemme hos seg selv.
Nøyaktig kl 20.00 står Mjaud lettere nervøs og ringer på døren hans. Fra leiligheten høres dempet musikk og Per åpner galant døren for henne. En blandet duft av nydusjet mann og deilig matlukt strømmer mot henne.
–Mmmmmmm! Så deilig det dufter her Per.
Han fører henne inn i stuen som er opplyst av mange tente lys og hun blir plassert i en stor, myk ørelappstol med et glass rødvin i hånden.
-Maten er straks ferdig, Mjaud. Jeg skal bare skrelle potetene. Lat som du er hjemme!
Mjaud synker fornøyd ned i stolen og smaker forsiktig på en fyldig og fruktig rødvin.
-Foreløpig er det ikke mange turnoffs her.
Per er kledd i mørk dressbukse og hvit skjorte som er åpen i halsen. Han er glattbarbert på hodet og en skygge av blond tredagers stubb pynter haken hans.
Mjauds hjerte dunker fortere.
- Ikke glem at du er her for å studere det som gjør at kvinner ikke tenner på enkelte menn.
Hun holder pusten i det Per kommer inn fra kjøkkenet. Så kjekk han er. Akkurat passe på alle måter, tenker hun mens han fører henne til bordet.
De prater lett og uanstrengt og finner ut at de har mange felles interesser. Bøker, reiser, kunst, ja til og med interessen for hunder.
Den chilimarinerte kyllingfileten smaker fortreffelig. Etter et trivelig måltid flytter de seg over til den lille sofaen foran kakkelovnen. Per serverer henne kaffe, Cognac og ripsbær med vaniljesaus til dessert.
Mjaud føler seg mett og tilfreds og lar Per få holde rundt henne. Snart er de i en heftig omfavnelse og hun leter fortvilet og andpusten etter en eller annen turnoff hos Per. Umulig!
De kysser heftig og leppene hennes brenner som stod de i flammer. Den like opphissede Per tar henne med inn til dobbeltsengen og vips så er de nakne begge to. Velbygget og sterk står han der foran henne og Mjaud faller som en geleklump ned i sengen.
-Turnoff! Turnoff! Hvor er du? roper hun ut i lufta.
Ikke så mye som en liten metallbrille eller et snuskete blad er å se på nattbordet hans. De kysser heftig og Per er absolutt ikke fomlete. Mjaud vil heller si at han er en dreven og god elsker. Snart flyter hun av gårde i hete favntakk og han berører det våte kjønnet hennes med vante fingre.
Mjaud sperrer opp øynene i det hun kjenner en sviende brann rundt kjønnsleppene. Det svir som om noen skulle ha strødd salt og pepper i et åpent sår. Hun snurrer rundt i sengen som en orm, vrir seg og sier kortpustet til Per.
-Vent litt! Det er noe merkelig her, som om hele underlivet mitt står i brann. Det svir som besatt.
De setter seg opp i senga. Mjaud er helt klar i hodet. Hun vender ansiktet mot Per: - Var det du som laget chilimarinaden? – Ja? svarer han spørrende. – Da forstår jeg, sier hun mens hun sakte kler på seg. –Hva handler dette om egentlig, spør han. - Det handler om menn og turnoffs. Jeg har nettopp oppdaget en ny: Menn som ikke vasker fingrene før de har sex.

Ingen kommentarer:

Tilpasset søk