En ekte kjøkkenplaprerblogg

torsdag 22. juli 2010

Mjaud er blitt trendy.

Eller riktigere sagt: Rumpa hennes er blitt det
Det var sannelig på tide. Hun har visst hele livet at rumpa er en viktig del av kvinnens kropp. Allikevel har hun alltid skjemtes over at den har vært litt stor. Derfor skal hun nå feire sin attributt med et stort glass vin.
Her er bekreftelsen som hun fant på nettet i går:


http://minmote.no/index.php/2010/07/store-rumper-er-sommerens-st%C3%B8rste-trend/


Tenk at jeg endelig etter 56 år kan vifte med rumpa mi og være stolt. Den som jeg har knepet godt sammen og gjemt under store skjorter så lenge jeg kan huske. For ikke å snakke om alle holdin-strømpebuksene jeg har slitt ut. Reine torturen spør dere meg. Rumpa og magen ble klemt flat mens bilringen hang og slang over strikket. For ikke å snakke om pusteteknikken jeg måtte bruke. Pustingen foregikk i korte hiv og skuldrene hang fast i øreflippene. En gang var buksa så trang at jeg måtte klippe den opp for å få den av meg.
Og så alle slengbemerkningene jeg fikk.
Pygmérumpe, turnrumpe, spretthopp, hottentott, Bolla Pinnsvin, Lille rosin.
Det har ikke vært lett å leve med dette ”etterslepet”, skal jeg si dere.
Etter at sangen ”Hvis dine ører henger ned” ble utgitt, ble tingene bare verre. Hver gang 3. vers kom (Og hvis rumpa de er stor, kan du bruke den til spisebord), var jeg helt sikker på at det var min rumpe de sang om. Jeg la Øystein Sunde for hat etter dette og unngikk enhver form for allsang enda jeg har Sg i sang.
Hele ungdomstiden gikk jeg og ønsket meg flat rumpe og prøvde alle slags remedier og treningsprogram som skulle gi mindre rumpe. Min ble faktisk bare større av all treningen og buksene jeg gikk med var stram over baken og veldig store rundt midjen. At jeg hadde en nydelig vepsetalje var ingen trøst.
Men nå er det andre boller, bokstavelig talt. Jeg har fått en ny mulighet og det må feires. Jeg skal arrangere min egen lille private rumpefest og det allerede i kveld. For anledningen har jeg kjøpt en cd av DDE. Og dere kan nok gjette hvilken melodi som skal ljome ut i tåkehavet?

”Jeg er så glad i rumpa mi -Tra la la la la rumpa mi”!

1 kommentar:

Sirenia sa...

Hei, titter innom, men inge nye innlegg her jo?

Kommer ikke inn på nyinnlegget ditt på FL nemlig.
Venter med å evn være aktiv der til den er i orden.

Tilpasset søk